Banka Botërore vazhdon mbështetjen për sektorin e bujqësisë në Kosovë

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, zhvilloi një takim virtual me menaxherin e Bankës Botërore për Kosovë, Massimiliano Paolucci. Gjatë këtij takimi virtual është diskutuar ecuria e Projektit të Bankës Botërore për Bujqësi dhe Zhvillim Rural të Kosovës, bashkë me sfidat deri tek implementimi i objektivave dhe projektit në tërësi. Ministri e ka njoftuar në lidhje me…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker