Gruaja kërkon mjeshtër, por në vend të shtëpisë aksidentalisht iu dërgon foto nudo

Një grua ka treguar se si mbeti e shokuar pasi e kuptoi që aksidentalisht u dërgoi një fotografi pa rroba tre suvatuesve të cilët po përpiqej t’i rezervonte për të punuar në shtëpinë e saj.

Sipas mediave të huaja, Roseanne Dodge, 52, nga Buckinghamshire, shpjegoi se si ajo iu drejtua rekomandimeve të Facebook për ndihmë dhe u dërgoi tre firmave disa fotografi të punës së kërkuar me shpresën se njëri prej tyre do t’i kthejë përgjigje asaj.

Duke folur për Femail, ajo tregoi se si ishte nga shtrati pa rroba kur ajo fotografoi disa punë nga puna që duhej bërë në tavanin e kuzhinës – duke harruar për pasqyrën në mur.

Kështu që Roseanne mbeti e çuditur kur mori një përgjigje nga një prej suvatuesve që nuk pranuan të pranonin punën, për shkak të natyrës ‘joprofesionale’ të fotografive.

The post Gruaja kërkon mjeshtër, por në vend të shtëpisë aksidentalisht iu dërgon foto nudo appeared first on Rahoveci.info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker