Shqipëria sot duhet të mësojë nga shembulli i Kosovës

Shkruan: Alfred MOISIU Të dashur bashkëqytetarë të mi! Të nderuar shqiptarët e mi! Vëllezër dhe motra! Nuk kisha ndërmend të flisja, por rëndësia e këtyre zgjedhjeve, përgjegjësia qytetare dhe klima e tensionuar përpara zgjedhjeve më nxiti t’ju drejtohem me këtë mesazh. Si ish-President, si qytetar aktiv dhe si një prej jush që jetoni me ndershmëri […]

The post Shqipëria sot duhet të mësojë nga shembulli i Kosovës appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker