Ministri Peci: Sektori i pylltarisë i rëndësishëm për ekonominë e vendit

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci mbajti takim virtual me përfaqësuesit e Organizatës për Ushqim dhe Agrikulturë të Organizatës së Kombeve të Bashkuara (FAO), ku bashkëbisedoi me udhëheqësin regjional të ngarkuar për Kosovë, Raimund Jehle i cili ishte i shoqësuar nga zyrtarë të FAO-s. Në këtë takim, ministri Faton Peci fillimisht i falënderoi përfaqësuesit e FAO-s…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker