Cili është deputeti që i tha Arben Gashit “bomi petë”

“Bomi petë”, ishte porosia e Shalës derisa dëgjohet duke i thënë Gashit.

Deputeti Arben Gashi ka kritikuar pushtetin e VV-së për arrogancë dhe ka thënë se kur flasin për opozitën, duhet t’i drejtohen secilës parti me emër.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker