Mashtronte njerëzit duke bërë pazare në emër të Conor McGregor, arrestohet irlandezi

Mark Nye, 34 vjeç, që falë ngjashmërisë me Conor McGregor prej vitesh hiqej si irlandezi, është dënuar me 3 vjet burg nga gjykata. Ai përdorte një identitet të rremë, duke u thënë njerëzve se ishte ikona e arteve marciale mikse, për të kryer biznesin e tij. Nye është dënuar për përdorim dhe shpërndarje të substancave të ndaluara dhe mbajtje identiteti të rremë. Në momentin e arrestimit atij iu…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker