Gjyshi, Stereoskopi dhe Uji i Qabesë

Shkruan: Bajram MJEKU Ishte dimri i vitit 1972, kur gjyshi im Salihu u kthye nga haxhi. Dimri ishte i fortë, por ngricat e tij sikur shkriheshin nga vizitat e jashtëzakonshme qe i bënin mysafirët e shumtë që vinin nga të gjitha anët. Mbaj mend që vizitat nuk prajtën rreth tri javë, ndërsa gjyshi ishte po […]

The post Gjyshi, Stereoskopi dhe Uji i Qabesë appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker