Së pari të zbatohen reformat në gjyqësor e pastaj të digjitalizohen gjykatat këtu në RMV

Shkruan: Ejup BERIShA Gjykatat nuk duhet vetëm se të digjitalizohen por edhe të reformohen pra së çari të reformohen e më pas edhe të digjitalizohen ato. Konsideroj se reformimi i gjykatave është i nevojshëm për faktin se është e domosdoshme që me vendimet e tyre të mos krijohen kurrë më katastrofa dhe tragjedi të mëdha […]

The post Së pari të zbatohen reformat në gjyqësor e pastaj të digjitalizohen gjykatat këtu në RMV appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker