Nga sa gjuhë i flasin politikanët kosovarë?

E me ta politikanëve kosovarë, iu bë që të flasin në gjuhë të ndryshme, njofton Klan Kosova.

Por sa gjuhë i dinë politikanët kosovarë dhe sa i rëndësishëm është zotërimi i disa gjuhëve nga elita politike?

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker