Durimit të mërgimtarëve po i vije fundi!

Shkruan: Florim ZEQA Pas letrës së hapur drejtuar ministres Gërvalla, nuk e kisha ndër mend të merrem tutje me zyrtarët e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe as me zyrtarët e përfaqësive tona diplomatike, por janë reagimet e shumta të mërgimtarëve që më detyrojnë t’i kthehem edhe një herë temës së shërbimeve konsullore. Kostoja e […]

The post Durimit të mërgimtarëve po i vije fundi! appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker