Baze: Donika Gërvalla nuk ka nevojë t’i ilustrojë akuzat e Serbisë

Baze ka shkruar se Gërvalla është ministre e Jashtme e Kosovës dhe duhet ta njoh flamurin e Kosovës.

Ai ka thënë po ashtu se ajo s’ka nevojë t’i ilustrojë akuzat e Serbisë, pasi që në këtë formë nuk i ndihmon askujt.

“Donika Gërvalla duhet të mësohet me idenë se është Ministre e Jashtme e Kosovës dhe duhet të njoh flamurin e Kosovës. Nuk ka nevojë të ilustrojë akuzat e Serbisë . Kështu nuk mbron dot as viktimat e Serbisë në Kosovë dhe as shtetin e Kosovës që e viktimizon duke e injoruar”, ka shkruar Baze.

 

 

 

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker