Miftaraj: Janë plotësuar kushtet juridike që Kosova të padisë Serbinë

Miftaraj, tha se të gjitha faktet me të cilat vlerësohet se a ka pasur gjenocid apo jo, tregojnë se në Kosovë është kryer gjenocid dhe se me të gjitha këto, Kosova plotëson kushtet juridike, që të padisë Serbinë për gjenocid.

“Në aspektin e nocionit juridik mund të themi që janë plotësuar të gjitha kushtet se në Kosovë është kryer gjenocid por pastaj nga ajo që e themi dhe është e dukshme mund të dalim te pjesa kryesore për të dokumentuar apo dëshmuar gjenocidin.”- tha Miftaraj për ATV.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker