Vjosa – Albin, dhe ju militantë, një porosi nga Jezerci i Lavdisë!

Të atakuarit nuk akuzohen për vepra të kryera personalisht. Tendenca ka të bëjë me vënien të tërë strukturës drejtuese e komanduese të UÇK-së në akuzë, e më pas për ta kriminalizuar atë, si mekanizëm që gjoja ka kryer vepra jo të mira nga qëllimi dhe nxitur nga hiearkia ushtarake! Tendencën e tillë vetëm të bashkuar […]

The post Vjosa – Albin, dhe ju militantë, një porosi nga Jezerci i Lavdisë! appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!
Raporto
RAPORTO LAJMIN

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker