Zogaj: Nëse Gërvalla nuk ka dëshmi kundër UÇK-së, prokuroria duhet të nis rast kundër saj për shpifje

Ai përmes një postimi në Facebook, ka shkruar se nëse Gërvalla ka dëshmi dhe nuk i ka dërguar, sipas tij, ajo dhe Qeveria inkriminohen, duke fshehur dëshmi, në të kundërtën, nëse kjo e fundit nuk ka dëshmi, Zogaj ka thënë se prokuroria duhet të nis rast kundër saj për shpifje.

“Donika Gervalla duhet me u deklaru nese e ka mbajte fjalen dhe i ka dorezu deshmite e veta kunder njerezve te UÇK-se ne Gjykaten Speciale. Nese ka deshmi dhe ajo nuk i ka dergu atje ku e kane vendin, ajo, e rrjedhimisht dhe Qeveria e Kosoves inkriminohen, duke fshehur qellimshem deshmi dhe duke sabotu drejtesine. Gjithnje, nese ministrja jone e jashtme ka, e nese nuk ka, prokuroria duhet me nis rast kunder saj per shpifje, e patjeter, nje ministre qe shpife per krime lufte, duket me u shkarku e me u perza nga zyrja shteterore”, ka shkruar Zogaj në Facebook.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker