Dialog të hapur dhe transparent!

Shkruan: Florim ZEQA Kompromisi si instrument për arritjen e marrëveshjeve, sikurse në fushën e politikës, ashtu edhe në jetën e përditshme është hapje e rrugës për zgjidhje të problemeve dhe pajtim, por që është diçka më pak e “keqe” nga zgjidhjet e ofruara nga palët ndërmjetësuese si alternativa të mundshme. Në këtë segment, kompromisi paraqet […]

The post Dialog të hapur dhe transparent! appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker