“Më kanë thirrë me i pajtu”, Xhavit Haliti flet për gjakmarrjen ndërmjet Kelmendve dhe Elshanve

Se çfarë din Anëtari i Kryesisë së PDK-së, Xhavit Haliti për marrjen e 23 jetë njerëzish nga të dy familjet për gjatë këtyre dy dekadave, tregon në A23, në ATV

“Publikisht dua ta them se ky emision është përgatitur nga një gazetar i Kosovës dhe qëllimi ka qenë vetëm me me përmendë mua, dhe un edi kush është ai gazetar”

“Unë i njohë edhe familjen Elshani sepse jemi fqinjë dhe kam shoqëri me ta por i njoh edhe familjen Kelmendi dhe kam qenë te dy familjet, me shpresë qe kanë me u pajtuar.”

“Së pari me ka thirr nëna e Dem Elshanit dhe më është lutur që un me ndërmarrë diqka që me i pajtua dhe kam shkuar në familjen e Kelmend-ve dhe atëherë si kam njoft mirë, tash i njohë se kam shkuar dhe kam biseduar me gjithë ata dhe me kanë prit mirë të dyja palët, por gatishmëria nuk ka qenë e as njërës palë për tu pajtuar“.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker