Shefi i misionit të OSBE-së në Kosovë interesohet për vizitën e Kurtit në Bruksel

Gjatë takimit Davenport u informua më shumë për koordinimin e donatorëve si dhe shprehu interesimin që Misioni i OSBE-së të vazhdojë të jetë i përfshirë në fushën e sundimit të ligjit, demokratizimit të të drejtave të njeriut.

Shefi i Misionit të OSBE-së u interesua për vizitën e kryeministrit Kurti dhe të zëvendëskryeministrit Bislimi në Bruksel, me ç ‘rast zëvendëskryeministri e informoi se gjatë vizitës janë realizuar takime me qëllim të informimit të palëve për punën e mëtutjeshme të Qeverisë.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker