Zbutja e Albinit dhe ashpërsimi i opozitës!

Shkruan: Florim ZEQA Ata që i përcjellin me vëmendje zhvillimet politike, e në veçanti ngritjet në karrierë të figurave politike të pasluftës, e përbashkëta e tyre është patriotizmi i shfrenuar si opozitar dhe mjerimi i tyre si pushtetarë. Nëse e zbërthejmë këtë në emra të përveçëm, atëherë do t’i bindemi përkufizimit të sipër cekur. Albini […]

The post Zbutja e Albinit dhe ashpërsimi i opozitës! appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker