Plani i ‘Qeverisë Kurti’, mision i (pa) mundur!

Shkruan: Florim ZEQA Plani i qeverisë ‘Kurti 2’  është “copy-paste” dhe nuk dallon shumë nga programet që i kanë pasur qeveritë paraprake për trajtimin e problemeve politike, ekonomike, shoqërore (sociale), e deri tek ato të politikës së jashtme dhe dialogut me Serbinë. Plani i qeverisë ‘Kurti 2’ më tepër është një kusht formal ligjor sesa […]

The post Plani i ‘Qeverisë Kurti’, mision i (pa) mundur! appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker