Mustafa: Krahason organizimin e vaksinimit, Prishtinë-Tiranë

Ish-Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Besian Mustafa ka bërë një krahasim sa i përket vaksinimit në sallën 1 tetori në Prishtinë dhe Tiranë, duke theksuar se organzimi në Prishtinë nga Ministria e Shëndetësisë është dështim. Ndërsa sipas fotografive në Tiranë po vërehet rend dhe organizim i mirfilltë. Tutje, ai shtoi se kjo tollovi është duke ndodhur vetëm nga mos organizimi i…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker