Pse fëmijët e një klase të dytë në shkollën “Hasan Prishtina” nuk mbajtëm mësim tri ditë

Shkruan: Naza KRASNIQI Keqmenaxhimi i Drejtorisë së Arsimit në komunën e Prishtinës shkon deri në atë pike, sa fëmijët e një klase të dytë që dy muaj mbajnë mësim herë me zëvendësim duke ndërruar mësueset e herë herë me praktikante dhe mundeni me marrë me mend që dy muaj se çfarë cilësie të mësimit zhvillohet […]

The post Pse fëmijët e një klase të dytë në shkollën “Hasan Prishtina” nuk mbajtëm mësim tri ditë appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker