Mos hesht

Shkruan: Anila ShALA Ata thonë “Mbroje vajzën tënde!”, e si ta mbroj kur shkoi të argëtohej në vendin më të sigurt për të. Në vendin ku supozohet të edukohet e të arsimohet, në institucionin ku garantohet një trajtim i mirë e i drejtë për të gjithë. Në institucionin që konsiderohet i shenjtë dhe ku kalohen […]

The post Mos hesht appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker