Kurti: Askush nuk do të marrë më pak se 10 euro në ditë

Kurti përmendi rritjen e pagës minimale në 250 euro, ndërsa tha se askush nuk do të tatohet për mbijetesë.

Lexo edhe:

Kurti prezanton synimet e Qeverisë në shëndetësi, arsim, shtesa për fëmijë e rritje të pagës minimale

“Kemi zhvilluar një program që rrit pagën minimale dhe ngrit pragun e pagës që nuk tatohet. Sepse në Kosovë, askush që punon 8 orë në ditë nuk duhet të marrë më pak se 10 euro në ditë dhe askush nuk duhet të tatohet për mbijetesë”, tha ai.

Kurti paraprakisht tha se “kemi bërë shumë punë”, duke folur për 55 ditët e para të Qeverisë së udhëhequr nga ai. /Rahoveci INFO/

Bota po jep dozat e dyta e Kosova ka vaksinuar 2.5% të qytetarëve, Kurti: Jemi në rrugë të mirë për të imunizuar 60%

 

 

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker