Psikologjia bashkëkohore mbi ekstermizmin e dhunshëm që shpien në terrorizëm

Mendoj se duhet të llogarisim në faktin se në të gjithë njerëzit janë të pranishme tendencat destruktive dhe rrjedhimisht anti-sociale si dhe anti-kulturore dhe se në një numër të madh njerëzish këto janë mjaft të forta për të përcaktuar sjelljen e tyre në shoqërinë njerëzore” Sigmund Freud Shkruan: Bujar LEPAJA Kryesisht shkrimet e hershme mbi […]

The post Psikologjia bashkëkohore mbi ekstermizmin e dhunshëm që shpien në terrorizëm appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker