Politikanët duhet të jenë praktikues të mirë të politikës e jo vetëm se debatues të shkëlqyeshëm të teorive politike

Shkruan: Ejup BERIShA Dëshirë dhe ëndërr e kamotshme e shqiptarëve në Ballkan ka qenë që tu prijë një apo që tu prijnë më shumë lider politik të përkryer. Fjala një lider është relikt i mbetur apo i trashëguar nga koha e njëmendësisë apo e Komunizmit. Pra vet fjala i përkryer i përfshinë të gjitha cilësitë […]

The post Politikanët duhet të jenë praktikues të mirë të politikës e jo vetëm se debatues të shkëlqyeshëm të teorive politike appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker