Arti me iniciativë kundër korrupsionit

Shkruan: Ilir MUHARrEMI, kritik i artit Artisti duhet të bëj kujdes nga njerëzit. Bëhet fjalë për përkuljen ndaj njerëzve dhe shërbimin ose aprovimin pa kushte dhe krijimin mbi udhëzimin politik dhe korruptiv. Asnjëherë lartësia nuk ka qenë e tmerrshme, por përkulja. Artistët  duhet ta luftojnë korrupsionin, jo t’i shërbejnë korrupsionit. Artistët kur vërejnë se korrupsioni […]

The post Arti me iniciativë kundër korrupsionit appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker