Ndriçimi publik në njërën prej rrugëve kryesore të qytetit të Rahovecit jofunksional, autoritetet në “gjumë”

Në lagjen e epërme të Rahovecit, saktësisht në rrugën “Mizair Isma”, ka një kohë që ndriçimi publik herë pas here nuk funksionon, edhe pse qe një kohë të gjatë është vendosur ndriçimi publik por ndoshta nga mungesa e mirëmbajtjes së tyre shpeshherë ndodhë që kjo rrugë të gjendet tërësisht në terr.

Qytetarët që banojnë në këtë pjesë të qytetit janë ankuar në redaksinë e portalit RahovecPost për mos funksionim të ndriçimit publik.

Ftojmë përgjegjësit e ndriçimit publik dhe organet tjera kompetente, që ti bëjë zgjidhje e këtij problemi.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker