Copa America nuk do të mbahet në Kolumbi, kjo është arsyeja

Argjentina pritet që ta merr përgjegjësinë për ta organizuar këtë kampionat. Pas ngjarjeve dhe problemeve politike në Kolumbi, është marrë vendim që atyre t’ju humbet e drejta për ta organizuar kampionatin “Copa America” këtë verë. Raporti i departamentit të shtetit të SHBA për sigurinë për të udhëtuar tek ky shtet amerikano-jugor nuk është i sigurt dhe e detyroi Conmebol që të ndryshojë vendim…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker