Kosova dhe BE-ja mbajtën takimin e pestë të Nën-Komitetit të MSA-së për bujqësinë

Përfaqësuesit e Kosovës dhe të Komisionit Evropian u takuan në platformë virtuale për të diskutuar zhvillimet në fushat e bujqësisë, zhvillimit rural, peshkimit, sigurisë ushqimore, veterinarisë dhe çështjeve fitosanitare. Diskutimi u mbajt në kuadrin e Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit (MSA), e cila hyri në fuqi në prill 2016. Diskutimi përfshiu një gamë të gjerë temash…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker