Zëvendësministri Imri Demelezi merr pjesë në takimin virtual të organizuar nga Komisioni Evropian në Kosovë

Sot, zëvendësministri i MBPZhR-së, z. Imri Demelezi mori pjesë në takimin virtual të organizuar nga Komisioni Evropian në Kosovë – Nënkomiteti për Agrokulturë dhe Peshkatari. Takimi zhvillohet si pjesë e dialogut politik në kuadër Procesit të Stabilizim Asociimit. Zyrtarët e MBPZHR-së dhe AUVK-së me përfaqësuesit e departamenteve përgjegjëse për fushat e kapitujve të diskutuar kontribuan…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker