Disa nga vendimet e qeverisë Kurti II

Shkruan: Naza KRASNIQI Për të kritikuar Qeverinë Kurti II mendoj që duhet të presim 100 ditshin e punës së saj. Për kritika apo shprehje e pakënaqësie për disa vendime kemi plotësisht të drejtë. Vendimet që janë produktive dhe në interes të qytetarëve duhet t’i përshëndesim dhe para kritikës të shohim gjithmonë hapësirën a ka pasur […]

The post Disa nga vendimet e qeverisë Kurti II appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker