Greqia dhe Izraeli: Historia e një miqësie të pazakontë – Dikur Greqia konsiderohej si avokate e palestinezëve, por kohët kanë ndryshuar

Në vitet 80-të Greqia konsiderohej si avokate e palestinezëve. Por kohët kanë ndryshuar. Për arsye gjeopolitike, qeveria e Athinës kërkoi daljen krah për krah Izraelit dhe e gjeti. Greqia dhe Izraeli: Historia e një miqësie të pazakonshme. Marvan Emile Toubassi, përfaqësuesi diplomatik i Palestinës në Athinë protestoi. Ai është “plot shqetësim dhe tejet i zhgënjyer” […]

The post Greqia dhe Izraeli: Historia e një miqësie të pazakontë – Dikur Greqia konsiderohej si avokate e palestinezëve, por kohët kanë ndryshuar appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker