Mos i përsëritni gabimet e pushteteve paraprake!

Shkruan: Florim ZEQA Imazhi dhe forca e një shteti me themele të forta dëshmohet kur ndërrohen pushtetet. Për të mos u ndalur në secilin shtet me traditë demokratike, po e marrë shembullin e shtetit amerikan, ku edhe përkundër ndërrimit të pushteteve, ambasadori i tyre në Republikën e Kosovës mbeti i njëjti nga pushteti paraprak. Ky […]

The post Mos i përsëritni gabimet e pushteteve paraprake! appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker