Reagimi i Lëvizjes Vetëvendosje në Rahovec.

Lëvizja vetëvendosje në Rahovec bën thirje tek organet kompetente komunale të Rahovecit të reagojnë me urgjentë.

Qente endacak paraqesin rrezik te drejteperdrejte dhe pasiguri per qytetaret e komunes tone.

Kerkojme qe organet e ekzekutivit ne nivel komunal te marrin masa te menjehershme per te parandaluar cdo sulm eventual ndaj qytetareve.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker