THE END!

Shkruan: Naim BERIShA Gjithçka ka fund, përfshirë edhe zhvatja, korrupsioni dhe përdorja e institucionit të Teatrit Kombëtar, për mbetjen “në trend” të llumit artistik dhe përmbushjen e interesave individuale e financiare të tij. Mbyllja e këtij institucioni viteve të fundit dhe përdorja, nga një klan i integruar individesh profiter, ka rezultuar me realizimin e të […]

The post THE END! appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker