E ke rastin historik, dëshmoje veten Albin!

Shkruan: Florim ZEQA  Për këto dy dekada aq shumë është konsumuar kjo klasë politike, saqë më tepër se gjysma e popullatës (rreth 55 %) nuk i besojnë më asnjërit prej subjekteve aktuale politike! Ngase aq keq dhe mbrapsht qeverisën me vendin partitë aktuale opozitare saqë qytetarët mezi e pritën rastin ta votojnë subjektin politik opozitar […]

The post E ke rastin historik, dëshmoje veten Albin! appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker