Aktivistja shqiptaro-amerikane: Evropa e ka larguar Thaçin, sepse donte ta kishte dorën e lirë për marrëveshje

Kokalari ka thënë se “nëse shikojmë holl holl, sulmet Thaçit i vinin nga Evropa dhe Evropa e ka hequr Thaçin, sepse donte ta kishte dorën e lirë për një marrëveshje dhe për gjithçka që bëjnë në Ballkan”.

Ajo ka thënë se Palmer është njeri i rëndomtë në Departamentin Amerikan të Shtetit dhe nuk mund të futet në zyren e presidentit Biden, siç futej Grenell te presidenti Trump.

Dëgjoni deklaratat e saj pas minutës 34:

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker