Ministri Faton Peci mori pjesë në lansimin zyrtar të tregut online

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ka marrë pjesë sot në lansimin zyrtar të platformës virtuale AgromarketKS, projektit më të ri digjital, i cili do funksionojë si treg i gjelbër online për fermerët e Republikës së Kosovës. Ministri Faton Peci përshëndeti lansimin e kësaj platforme, të cilën e vlerësoi tejet të rëndësishme për ekonominë e vendit, e në veçanti për…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker