Institucionet e Kosovës nisin kampanjën për mbjelljen e 1 milion drunjve

Me rastin e Ditës Botërore të Mjedisit, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural i është bashkuar kampanjës së Presidentes së Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani së bashku me Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor, për mbjelljen e një milion drunjve në gjithë territorin e Republikës së Kosovës. Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, ka thënë se kjo kampanjë po…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker