Një ulërimë e “Nermin hajde” e ngjashme me “Klithmën” e Edvard Munch-ut

Shkruan: Ilir MUHARrEMI, kritik i artit “Nermin Hajde, hajde lirisht te serbët…”, është një klithmë e babait Ramo Osmanović i cili detyrohet ta thërret të birin nga fashistët serbë të cilët vranë në formë më mizore vet Ramon dhe të birin e tij në Bosnje.  Është kjo skukpturë-instalacion e artistit Mensud Keco. Atë ditë qielli […]

The post Një ulërimë e “Nermin hajde” e ngjashme me “Klithmën” e Edvard Munch-ut appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker