Kosova dhe Hungaria vazhdojnë bashkëpunimin në fushën e bujqësisë

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci priti në takim ambasadorin e Hungarisë në Kosovë, József Bencze, me të cilën ka biseduar për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë, si dhe për prioritetet dhe projektet zhvillimore të MBPZhR-së gjatë këtij mandati. Ministri e njoftoi ambasadorin edhe për investimet dhe reformat, të cilat planifikojnë t’i realizojnë gjatë…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker