Zemaj: Shpresoj që Qeveria t’i kthehet punës pas 100 ditësh

Sipas tij, rikuperimi pas pandemisë nuk mund të ndodh pa veprime konkrete.

“Po shpresoj që pas 100 dhiteshit do t’i ktheheni punëve. Rikuperimi nuk mund të ndodh pa veprime konkrete. Nuk po na tregoni sa biznese do të hapen e sa do të mbyllen dhe këto janë ato që i presim na. Pasi po ke dëshirë që për shkak të gjendjes pandemike, po tregoj që nuk bëhet krahasim i menaxhimit të pandemisë me një izolim total”, tha Zemaj në seancë në Kuvend. Raporton EO.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker