Ministri Peci viziton fermerët, u premton mbështetje

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, për të parë nga afër ecurinë e veprimtarive bujqësore dhe blegtorale vizitoi kooperativën bujqësore “Krusha” në Krushë të Madhe, si dhe blegtorët e vreshtarët e Komunës së Prizrenit dhe Rahovecit. Ministri Peci gjatë vizitës në teren vështroi se si blegtorë, fermerë e vreshtarë të shumtë janë lider të cilësisë si në tregun vendor…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker