Rumania s’ndryshon qëndrim rreth njohjes së Kosovës

Pas takimit me kryetarin e Komisionit Parlamentar për Kosovën Milovan Drecun, diplomatja rumune tha se për Bukureshtin zyrtar është e pranueshme vetëm zgjidhja, e cila është e pranueshme për Serbinë.

Komentet e saj vijnë një ditë pas thirrjes së shefit të diplomacisë kroate Gordan Grliq Radman drejtuar pesë vendeve të fundit BE-së që të njohin pavarësinë e Kosovës.

Qipro, Spanja, Rumania, Greqia dhe Sllovakia ende nuk e kanë njohur pavarësinë e Kosovës.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker