Loti më i vlefshëm se çdo monedhë!

Shkruan: Ilir MUHARrEMI Arti i sotëm është art i dhembjes, art i realitetit, art që i kundërvihet fatkeqësisë së realitetit të hidhur. Përmes artit ngritët protesta dhe fuqizohet revolta. Është art i kundërt me artin e shek. XIX të kohës së Friedrich Nietzsches që shërbente për zbukurimin e jetës na bënte të durueshëm dhe mundësisht […]

The post Loti më i vlefshëm se çdo monedhë! appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker