Ferat Shala: A është e gabuar logjika e bashkimit të mjedisit dhe infrastrukturës në një ministri?

 Prof. Asoc. Dr. Ferat SHALA A është e gabuar logjika e bashkimit të mjedisit dhe infrastrukturës në një ministri? Sikurse jeni të informuar tashmë në kuadër të Qeverisë së Kosovës e ashtëquajtura Qeveria Kurti II, që përbëhet nga 15 Ministri, funksionon edhe Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinorë dhe Infrastrukturës. Ajo që mundë të konkuldohet që […]

The post Ferat Shala: A është e gabuar logjika e bashkimit të mjedisit dhe infrastrukturës në një ministri? appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker