A u formua Gjykata Speciale me mashtrim ?

Tomë GASHI Sipas disa zyrtarëve të PDK-së & LDK-së,Gjykata Speciale është bërë me urdhërin e Serbisë dhe Rusisë! Nëse e keni ditë se është kështu pse e votuat ?! Sekretari i përgjithshëm i Kuvendit të Kosovës duke u përgjigjur në kërkesën time, ka sqaruar se Kuvendi i Republikës së Kosovës nuk e posedon Raportin e […]

The post A u formua Gjykata Speciale me mashtrim ? appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker