Gazetarët e sportit fituan turneun për Javën Olimpike 2021

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) ka organizuar sot turneun e futbollit të madh, aktivitet ky që u mbajt në kuadër të Javës Olimpike 2021. Pjesëmarrëse ishin ekipet e KOK-ut, Ministrisë për Kulturë, Rini e Sport, Veteranët e futbollit, Gazetarët Sportiv dhe Estrada. Turneun e fituan Gazetarët Sportivë, të cilët në finale mundën Komitetin Olimpik të Kosovës, me rezultat 5:0. Humbja e energjisë nga…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker