Vetoja Bullgare për datën e bisedimeve për anëtarësim në BE-Kush është fajtori?

Shkruan: Ejup BERIShA Republika e Maqedonisë së Veriut dhe Republika e Shqipërisë nga Këshilli i Përgjithshëm i BE-së nuk morën datë për fillimin e bisedimeve për anëtarësim në Bashkimin Evropian. Dy shtetet kandidate serioze për anëtarësim në BE gjatë kësaj jave u refuzuan për të marrë datë konkrete për fillimin e bisedimeve për anëtarësim në […]

The post Vetoja Bullgare për datën e bisedimeve për anëtarësim në BE-Kush është fajtori? appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker