Dialog me agjendë shtetërore!

Shkruan: Florim ZEQA Nga paslufta e këndej politik-bërja kosovare e ka ndjekur rrugën e gabuar sa i përket shtetndërtimit, raporteve pozitë-opozitë dhe qasjes ndaj qytetarëve të vendit, përderisa këta të fundit (qytetarët) nga asnjëra qeveri nuk janë trajtuar me dinjitet dhe përkushtim të duhur. Shpeshherë rivaliteti mes forcave politike i ka kaluar kufijtë e normales, duke […]

The post Dialog me agjendë shtetërore! appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker